Sommarvärme

Alltså jag var ju tvungen att testa en löptur i trettiogradig värme också, ifall det skulle vara så varmt nästa helg. Men oj så jobbigt det var, jag trodde huvudet skulle börja koka, men sex kilometer blev det och nu känns den längden bra i kroppen. Ska hinna min första mil innan helgen är slut också. Tänkte att jag inte behöver springa så många såna långa sträckor utan ta den som kommer nästa helg. Får se hur den taktiken går.

Vår rhododendron är nästan helt utslagen nu och lika stor som vanligt. Rätt mäktig.

Igår träffades bokklubben på stan för att diskutera boken jag valde och som vi alla läste ut. 1793, superbra och riktigt läskig. Kan varmt rekommenderas även om det är en väldigt isande historia med bestialiska mord.

Vi träffades också på stan för att mina vänner ville fira min 40-årsdag och jag blev bortskämd med middag på Hotel Diplomat och drink på Bank Hotells takterass. En otroligt fin kväll med god mat och dryck, helt i min smak.

Ikväll hade Vilma avslutning på gymnastiken och visade nya talanger och hennes grymma utveckling i sporten hon älskar. Wow!

Men alltså den här mannen. Rolig vy av tjejernas nya fristående som de visade för föräldrarna och som de tränar på för fullt för att det ska sitta som en smäck. Då passar Olle på att äga mattan för en stund. Och efteråt är han såklart med och klappar.

Olle saknade nog mig igår kväll, han blåhöll om mig när han somnade, helt färdig efter en sen middag eftersom vi var med Vilma på gymnastiken, och säkert påverkad av värmen också. Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s