Sommarkänslor

Det har varit tyst här några dagar. Jag har haft sådan grym huvudvärk sedan jag sprang milen i söndags och mina axlar är stenhårda så jag har varit slutkörd på kvällarna.

I måndags fick Olle följa med mig till stan på morgonen för att hänga med farmor när Mini var stängt. Han sa inte ett ljud på hela vägen, var så förundrad över tåget vi åkte och de tåg vi mötte. Väl i stan gapade han till bussar, poliser, ambulanser och båtar. Och så rulltrapporna förstås.

Igår var Olles avslutning på Mini, en fikastund med föräldrar och barn. Ingen som sjöng, de är för små för det och sjunger ju knappt på samlingarna. Då är det svårt att tro att de ska våga inför alla okända vuxna som stirrar på dem. Det var istället kaos i lekhörnan och alla barn var speedade över att ha publik och ville visa upp alla leksaker som fanns.

Massor med skönsång fick vi istället imorse på tjejernas avslutning på vackra Ekebyskolan.

Vilmas klass sjöng fint om att gå till stranden och hålla varandra i handen.

Fyrorna höll i värdskapet för dagen och sjöng också ett par sånger. Tuva stod längst fram så jag kunde se henne hela tiden.

Våra fina sommarflickor ser så mycket framemot sommaren och att vara lediga. Nu får de gå på fritids veckan ut och Tuva får gå nästa vecka också. Vilmas fotbollsläger börjar på måndag så hon slutar skolan på fredag.

Efter midsommar ska Tuva få gå på tennisläger som nybörjare. Ska bli så spännande och det är rätt häftigt att se hennes intresse för det. Hon vill spela/bolla hela tiden på altanen eller gräsmattan och det gillar vi. Får se vad hon känner efter att ha provat på riktigt.

Ikväll spelade jag föräldramatch mot Vilmas lag på deras avslutning för säsongen. Efter träningen hade laget dessutom ordnat en fantastisk grillkväll för tjejerna, dukat långbord på gatan och ordnat tipsrunda. Mysigt initiativ för lagandan.

Jag tog en sista löptur innan helgens lopp och känner mig rätt trött i kroppen faktiskt. Hoppas jag håller hela vägen nu bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s