Mamma är här

Olles sommarlov har börjat tack vare att mamma kan vara här den här veckan. Så lyxigt och uppskattat att få den hjälpen när vi måste jobba. Fredrik jobbar sin sista vecka nu, jag har ytterligare två kvar innan semester och uppladdning inför det nya i höst.

Tuva har börjat sitt tennisläger idag! Så kul att vi hittade en vecka för nybörjare och hon verkade väldigt nöjd när hon kom hem i eftermiddag. Hon klagade dock på för små skor, suck. Till slut fick Fredrik åka iväg med henne och nu är världens lyckligaste tjej hemma igen, med ett par helvita Nike-skor…hoppas de kan hållas rena ett tag i alla fall.

Hon hade också för tjockt grepp på sitt nya racket. Hon hade lånat ett idag men nu har Fredrik greppat om och det ska nog gå att spela med imorgon hoppas vi.

Jag gillar att Tuva utsätter sig för det hon vill göra, i grupp med många andra testar hon en sport hon aldrig hållit på med, förutom här hemma då. Ska bli spännande att få utvärderingen i slutet av veckan.

Idag avgjordes OS-värdskapet 2026. Italien tog det före Sverige och jag kan tycka det är jäkligt tråkigt. Det betyder så mycket att få vara ett OS-land och jag tror vi är för fega för att våga satsa på riktigt för den vinning det ger.

Nu ska vi heja på Sverige i åttondelen mot Kanada och hoppas att det här OS-nederlaget inte är ett tecken för matchens resultat.

Längtar tillbaka hit lite extra idag. Vilt och oerhört vackert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s