Svenska mästare

Jaaaaa, sjukt kul att Sverige är i semifinal i VM! Jag jobbade samtidigt som jag tittade på matchen men herregud så skön seger.

Idag har vi fått två nya svenska mästare i handigolf och det är så kul att få vara med och fota och filma det här gänget varje år.

Den trevliga gemenskapen bland alla deltagare, och bra bemötande jag alltid får, kommer jag att sakna framöver. Men redan på måndag får jag hänga med dem igen, när de tränar med Henrik Stenson. I klippet Markus Malo, en av världens bästa. Imponerande att se honom spela med en arm utan att tappa balansen.

Det blåste en hel del idag, och det var ändå himla tur, solen skulle stekt sönder alla annars. Det är otroligt varmt när vinden lägger sig men att få vara utomhus och njuta av sådana här vackra fält är få förunnat. Älskar Vallmo!

Förutom att hjälpa reportrarna från Svt när de dyker upp, filmar jag eget material, fotar och förvandlar det sedan till innehåll i våra kanaler. Idag var det pressmeddelande och bilder som skulle tankas ner och laddas upp och publiceras. Ett jobb som tar några timmar.

När jag var klar spelade tjejerna andra halvlek och trots att jag var sjukt hungrig gick det ju inte att lämna tvn då.

Till slut kom jag iväg, stötte på Sarah Sjöström i korridoren, hon bor några rum bredvid och henne har jag sett ett par gånger här nu, och beställde en väldigt god grilltallrik som jag tog till rummet.

Igår blev det en räkmacka på rummet, haha. Det är inte så att jag gör Malmö på kvällarna, är helt slut av värmen och bärandet av kameror så nacken och axlarna skriker efter vila. Måste fylla på med alvedon imorgon som tagit slut. Har knaprat varje dag, smort in mig med liniment och druckit resorb så jag funkar på dagarna men däckar på kvällarna.

Imorgon är det inspel för footgolfarna på samma bana. Ska bli kul att följa och dokumentera. Tävlingarna börjar på måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s