Fram och tillbaka i Skåne

Olle

Äntligen är mitt minsta bustroll på plats så jag får gosa lite på kvällarna. Ja min kära man också såklart. Till torsdag stannar Olle i Skåne innan han får flyga upp till farmor och Lotta och systrarna på Blidö.

Olle 2

Idag har killarna hängt med till Barsebäck och årets handicamp som startade med clinic för partners, juniorer i tävlingen och handigolfarna på plats på läger. Alla inblandade verkar överens om att det Henrik Stenson och hans fru Emma gör för golfen är fantastiskt.

Det var rätt häftigt att få fota ett golfproffs med legendaren Niklas Lidström och världsmästarna och NHL-spelarna Filip Forsberg och Jakob de la Rose. Lidström är delägare i Case som är titelsponsor till juniortävlingen från i år. På plats kunde vi också spotta Christian Olsson och Jörgen Persson. Såg inte Stefan Edberg dock som också är delägare i företaget. Kul dag att vara på plats.

Olle 3

Olle fick fokusera på telefonen ibland för att inte springa iväg och bli jagad hela tiden. Det hade lätt kunnat bli en Olle-show på clinicen om han fick gå runt som han ville.

Precis när handigolfarna skulle träna med Henrik på eftermiddagen kom en enorm störtskur. Den var över på tjugo minuter och under tiden satt gänget inomhus och fick chans att prata med världsstjärnan som gav av sin tid i en och en halv timme tillsammans med det här gänget. Ute på puttinggreen igen utmanades spelarna av Stenson i chip- och puttävling innan det var dags att säga hejdå för denna gången.

Handicamp 2019.jpg

Imorgon är det dags för Hinton GC igen och avgörandet i footgolf-SM. Efter att ha haft 32 grader igår så jag knappt kunde fokusera och hade svårt att veta var jag skulle ta vägen, är verkligen inte gjord för sådan värme, droppade termometern en hel del idag och resten av veckan ska det sjunka ytterligare till att hamna runt 16 grader. Riktigt så svalt behöver det ju inte bli, med tanke på den extrema vind som kommer med det också blir det jobbigt att spela för alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s