Heeeja Sverige!

Landslagströjan är på, nu är vi redo för en VM-final hoppas jag! Inget att förlora, allt att vinna.

Barsebäck är en otroligt vacker plats att vara på. Jag kommer sakna de här golfklubbarna som jag troligen sällan kommer att besöka igen. Lite nostalgiskt faktiskt, här har jag varit så många gånger under mina femton år på jobbet. I början för att se till att barn och ungdomar fick prova på golf när världseliten spelade på banan. Sedan i presstältet på europatourtävlingen och de senaste åren med Henrik Stenson och Fanny Sunessons juniortävling. Mycket fest och roliga människor har jag stött på här och vi har haft så roligt med kollegorna på plats.

Idag åkte Fredrik och Olle till ett lekland, Olles energi verkar aldrig sina och trots att han var trött efter en busig dag vägrade han somna utan fajt. Klöser mig, slänger sig fram och tillbaka i sängen och vill inte slappna av och då förlora kampen mot tröttheten. Till slut, när jag gav upp och Fredrik lade sig med honom, somnade han. Undrar om det var för att vi gjorde som vi alltid gör och säger godnatt och kastar slängpussar. Det var liksom signalen för honom att det var dags. Kanske.

Annars är han rätt nöjd när det finns lastbilar att titta på. Han har ropat en hel del åt jobbets lilla buss och idag vågade han till slut sig fram för att klappa på den. Försiktigt fick den sig en klapp och just då startade en golfare luftpumpen bredvid för att blåsa rent sina skor. Olle flög bort från bilen och sen tog det en stund innan han vågade närma sig igen. Sötnos, trodde det var han som skapat ljudet.

Hemma, eller på Blidö, verkar tjejerna njuta så till den grad att de tältar i den elvagradiga julinatten. Tokar! Men det ser ju himla mysigt ut.

Att jobba med bilder för sociala medier är ju inte jätteroligt när plattformarna krånglar världen över. Suck, tur det är lika för många men ändå stressande när jag vill publicera dagens upplevelser. Bättre imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s