Långhelg i Skåne

Imorse myste vi lite extra, idag flögs Olle upp till Stockholm igen. Fredrik flög sen tillbaka för att hämta mig på Barsebäck när jag jobbat klart och så åkte vi till Simrishamn för att bo hos Fredriks faster och spela SM för äkta makar på Österlen.

Olle får vara med sina systrar, farmor och Lotta på Blidö och han har saknat Tuva och Vilma. Det har märkts när vi pratat FaceTime hur intresserad han är och han har pussat på skärmen på de båda.

På Sturups flygplats var han i extas när han fick se ett flygplan, en tankbil och truckar på samma gång. Himmelriket!

Så, jag har jobbat klart för den här gången och troligen för alltid med de här fina människorna. Det känns vemodigt, vilket nätverk jag byggt upp genom åren inom golfen. Vem blir jag nu när jag inte är hon som jobbar med golf? Det är skrämmande och spännande att tänka sig framtiden, det är så lätt att identifiera sig med det jobb man har. Men det är såklart inte vad jag jobbar med som definierar vem jag är, det är ju den jag är privat som jag värdesätter mest. Men självklart finns det stunder då jag gillar mig som yrkesperson mer än privatperson. Jag ska bara se till att bibehålla de bra grejerna till nästa utmaning yrkesmässigt och hoppas det räcker gott.

Nu är jag trött, dags att sova och ladda för inspel imorgon. Tre ronder väntar den här klena ryggen, haha, jag kommer vara ett vrak om några dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s