Österlen som det ska va

En vacker men blåsig dag på Österlen började med sovmorgon, så skönt! Innan vår inspelsrunda åkte vi till en favoritbutik. Med medelhavskänsla är det ren njutning att strosa runt och vilja köpa allt därinne, och utanför.

Det är vackert på Djupadal, en av Österlen Golfklubbs två banor.

Den här banan ligger till skillnad från Lilla Vik, inte direkt vid havet men utsikten över det blå är storslagen på de högsta höjderna därute.

En svår par-trea vi kommer att ha problem med imorgon och på söndag, om jag får gissa. Men det finns flera hål som kan gå åt skogen för oss minst sagt.

Det var riktigt trevligt att knalla runt med Linda och Lasse i alla fall.

Vårt mål för helgen är att gå på max en bogey på varje hål, alltså 90 slag per runda. Klarar vi det är vi nog på den övre halvan av resultatlistan. I år färre par än vanligt, 86.

Dagen avslutades med pizzor i världsklass på Gårdens, en grym miljö på en innergård i centrala Simrishamn. Butiken vi besökte i förmiddags låg tidigare i anslutning till restaurangen men har nu flyttat ut så det går inte längre att kombinera de två. Men det här blev en riktigt fin dag. Vi passade på att njuta så mycket vi kunde eftersom helgen blir så mycket sämre, vädermässigt åtminstone.

Oj, har redan hunnit göra 200 inlägg i bloggen, hurraaa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s