Bottennapp i tävlingen

Ser lika skeptiska ut här som vi var till vårt spel den här helgen. Efter första dagens bottennapp trodde vi inte det kunde bli sämre, vi trodde inte det skulle gå så här dåligt alls faktiskt, trots att vi inte spelat så mycket golf, knappt alls. Vi brukar ändå kunna brinna till och skapa något bra ihop. Men den här helgen brann ingenting.

Gårdagens regn och hårda vind kunde vi inte heller skylla på när vi sköt vår 93-runda, idag i det här vackra vädret gjorde vi nämligen om bedriften. 93+93 alltså och vårt sämsta resultat någonsin i tävlingens historia.

Efter rundan igår försvann molnen och vi fick en vacker och finstämd kväll på Backagården söder om Simrishamn. Ett stort växthus, café och hantverksbutik där jazzpianisten Jan Lundgren bjöd in till sista konsertkvällen av tre tillsammans med en av Sveriges bästa munspelare Filip Jers och kompositören och musikern Ale Möller.

Tillsammans skapade de fin musik, allt från jazz och blues till folkmusik från Skåne och Dalarna.

En hyllning till Vägverket här där Ale, som verkade kunna spela alla instrument som finns, har skapat ett blåsinstrument av en vägpinne. En väldigt rolig filur med härliga berättelser den där Ale.

Solen gick ner över åkrarna och vi njöt av musiken i två och en halv timme med paus. Vi drog ner på medelåldern i publiken rätt rejält där.

Under hemresan idag lyssnade vi på Sommar i P1. Och är det några du inte får missa att lyssna på är det Stina Wollter och Erik Niva, än så länge! Vilka berörande berättelser på olika sätt. Jag blev oerhört tagen av de bådas livshistorier. Missa inte det!

Imorgon börjar min sista jobbvecka, mycket ska hinnas med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s