De bästa

Olle får illustrera lugnet och myset att få ha barnen hemma igen och själv vara hemma och njuta av att sova i min egen säng.

Han var trött ikväll, somnade halv åtta utan svårigheter. Jag stod och rensade ut träningskläder från garderoben och han myste med youtube i sängen. När resten av familjen gick ner till undervåningen lade jag mig med honom och vi kramades en kort stund innan ögonlocken slog igen.

Det var lätt att vara på jobbet idag. Knappt några där, mysigt att sitta och fixa för sig själv och dessutom åt jag lunch med mina systrar, Sanna och Emma. Jag tog med dem till nya Susherian som bjuder på helt fantastiskt god sushi med oväntade smakupplevelser och kombinationer som är svåra att föreställa sig. Gå dit sushilovers, ta en elvabitars och njut!

På eftermiddagen bjöd min vän Roger på äppelmunk och jag packade ner mina pärmar och böcker från utbildningar jag gått under åren, i en flyttkartong innan dagen var slut. Fredrik och barnen kom och hämtade mig så jag passade på att ta med alla saker hem och slipper därför ta bil på torsdag när jag jobbar sista dagen.

Så skönt det var att få krama tjejerna som jag inte träffat på tolv dagar. Olle försökte kasta sig ur barnstolen så jag fick krama och pussa honom länge innan jag satte mig bredvid i baksätet. Gullig var han som försökte trycka på knappen för sitt bälte när han ville komma upp till mig. Men han blev lugn när jag också hoppade in i bilen.

Det är härligt att vara så saknad och efterlängtad.

Hemma stack tjejerna ut på löptur och deklarerade att de skulle gå ut och springa varje morgon innan frukost den här veckan. Efter löpturen var det dags för styrkepass på altanen. Det höll de på med i ett par minuter innan de gav upp. Skön glöd ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s