Snart semester

Tjejerna sover hos kompisar inatt och jag och Fredrik gjorde en så god sallad och grillade kycklingbitar så perfekt att middagen ute på altanen var ren njutning. Olle lekte med sina bilar inomhus när vi åt, han är mysig så, vill gärna vara för sig själv och leka. Han kom ut efter en stund, hade nog letat efter oss inne innan han såg att dörren stod öppen. Han blev så glad när han dök upp i dörröppningen och ville visa oss bilen han hade i handen. Men sen gick han ut och kastade iväg den allt han kunde i murgrönan. Ett bus han ofta gör och älskar till vår förtret, vi hämtar och han kastar.

När jag jobbade idag var barnen med Fredrik och lekte i en lekpark.

Fick så fina bilder skickade till mig, en riktig cooling i nya sneakers. Fötterna växer brutalt och det skulle inte förvåna mig om han kan sno mina skor innan han fyller tio.

Men gunga är ingen hit, inte heller idag. Olle har knappt gungat i sitt liv och det är så läskigt! Ibland kan det funka men då i en större gunga som flera kan vara i eller han kan lägga sig ensam i, då går det bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s