En fin start på semestern

Skrivbordet är rensat och grejerna packade i en flyttkartong. Semestern börjar imorgon men efter den börjar ett nytt kapitel i livet så idag kändes det ändå som min sista dag på jobbet.

Och den blev bra. Blev bjuden på lunch av chefen och pratade med kollegor om tiden som varit. Fick också en stund med högsta chefen som önskade mig lycka till.

Och sen kändes det som att jag tog studenten när min vän bjöd med mig på en tur i det ”nya” vrålåket, en gammal Fiat cab som spinner som en katt. Vi cruisade runt på Söder och vidare mot vattnet.

Vi åkte till Kvarnholmen, åt glass och njöt av utsikten till inloppet av vår fina huvudstad.

Resväskan har Rogers morbror rest med på 50-talet och klistermärken från destinationer sitter fortfarande kvar. En häftig detalj på bilen.

En annan fin vän och kollega gav mig en flaska champagne när jag sa hejdå och gick från kontoret. En så fin gest fick mig att gråta, rejält också, så det kändes nog mer än jag trodde när gråten kom. Ett uppdämt behov av att få fälla tårar över tiden som varit. Jag blev väldigt trött på väg hem, en avslappning och längtan efter ledighet. Semester i fem veckor, ska bli så skönt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s