En favorit i solen

Vi har förflyttat oss från Alfta till Blidö. Vi lämnade igår eftermiddag när vi kände oss klara och nu är vi på en favoritplats, särskilt en varm och molnfri sommardag. Då är Blidö svårslagen.

Jag och Lotta har kämpat med att tvätta och ytskydda altanen idag. Ett tufft jobb i värmen men jag gillar ju ändå att göra något och särskilt om det är vettigt. Vi har den största delen kvar att måla imorgon bitti men hann ändå långt idag. Det är bara att köra på så länge det går så det blir gjort känner jag.

Det kändes extra härligt att ta en kvällstur med båten efter en svettig dag. Och värmen höll i sig till solen gick ner också, underbart.

Henrik hjälpte tjejerna att kasta med drag och även om vi inte fick napp var det mysigt att bara sitta på de varma klipporna och fira dagen.

Jag och Fredrik har varit förlovade i tolv år idag. Vi fick lyxig skumpa av svärmödrarna och kände oss firade av familjen. Vi undrade lite vart tiden tagit vägen och hjälp vad mycket som hänt under de här åren. Det är skönt att få reflektera ibland, se tillbaka och minnas det som varit så minnena inte bleknar helt.

Tjejerna var väldigt duktiga på att kasta även om det blev några bottennapp men det berodde ju inte på själva kasten utan svårigheten att veva tillbaka draget sedan.

En fantastisk kväll.

Tjejerna fick testa att styra båten på vägen tillbaka, något de älskar att göra. Farbror Henke hade koll på dem.

Kusinerna Olle och Theo får äntligen chansen att leka med varandra i några dagar och det går väldigt bra när de får springa runt runt på studsmattan och jaga varandra eller blir jagade av farmor/mormor. Men ofta blir det gråt när den ene tar en leksak av den andre eller när Olle gör något dumt på Theo för att retas.

Nu slår ögonen igen om vartannat, ny dag imorgon helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s