Sextiofemårsfirande

Min kära mor fyllde år igår. Vi överraskade med bubbel och jordgubbar på morgonen och gav presenten, en helkväll med Ola Salo i oktober för mamma, mig och Sanna. Det ser vi verkligen framemot!

Sanna gjorde en fantastiskt vacker tårta till gårdagkvällens firande.

De stora barnen fick godispåsar efter middagen, Olle en skål med russin. När jag gav den till honom ropade han till, sträckte ut båda händerna och tog emot den som om det var det heliga vattnet. Gick till soffan, kröp upp och myste framför tvn med kusin Albin.

Igår kväll planerade jag och Sanna att gå på Persmässan, en tradition i Edsbyn, med Sarah, Emma och några vänner. Vi åkte dit men kände inte att det var läge att gå in, inget drag direkt, men en väldigt varm och mysig kväll fick vi. Dessutom fick vi lägga oss tidigare än beräknat.

Vi har badat mycket den här helgen. Det är ju så himla varmt både i luften och vattnet. Och jag älskar sjöarna, lugnet och det långgrunda.

Olle fick låna Albins coola badbyxor idag och som han har badat! Han har inte klivit upp från vattnet många minuter. Suttit vid strandkanten och lekt eller hängt med långt ut i vattnet i någons famn.

Imorgon rör vi oss söderut igen, men först ska vi på morgonutflykt för att leta fler hjortron. Håll tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s