Delmål och kusinmys

Började dagen med att putsa insidan av fönstren på nedervåningen. Imorgon fortsätter jag med utsidan och sen är ett av semesterns mål checkat. När jag var klar stack jag ut på en joggingrunda, äntligen är det temperatur för att springa, jag har så svårt att träna i hetta och mår såklart inte jättebra av det heller. Men nu så, sex kilometer i ok tempo för att springa ensam och det kändes så bra. Lite rörlighetsövningar efteråt och så kändes dagen plötsligt väldigt produktiv.

Efter lunchen kom Theo på besök, barnens kusin som är två dagar yngre än Olle. Han blev främst i vår elbil och fick köra runt i den läääänge. Olle passade på att sova en timme i vagnen och när han vaknade blev det full fart på de två. Det den ene ville ha ville också den andre ta. Så håller de på varje gång de ses. Men det gick bra, oftast är de inte intresserade av varandra utan leker med respektives grejer.

Efter önskemiddagen, go’sushi, åkte Fredrik och hälsade på sin farmor på sjukhuset och vi andra tog en kvällstur på cykel.

Olle satt tyst mest hela tiden och njöt av turen. Det var väldigt spännande att stanna och kika på kossor, hästar och fåglar som flög i stora svärmar.

Imorgon verkar det bli molnigt på förmiddagen, bra för fönsterputsningen och kanske ett besök i reabutikerna i något shoppingcentrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s