Blåbärspaj

När jag inte bloggar en kväll kan det bero på många saker såklart. Oftast brister det i motivation eller att jag är för trött. Ikväll, eller inatt var det nära att jag inte skrev något då Olle inte ville sova på något annat sätt än slingrad runt mig. Han vaknade därför några gånger innan jag gick och lade mig och skrek för full hals. Nu har han slappnat av och jag kan skriva några rader i alla fall.

Idag var Tuvas kompis sista dag här och tjejerna plockade blåbär och fick till en underbart god paj tillsammans. Den åt vi på bryggan efter lunchen som bestod av baguetter. Älskar min variant som är mitt signum när vi är utomlands och ska ta med lunchmacka till stranden. Tonfisk, rödlök, tomater och majonnäs. Så enkelt och så gott. Varje sommar måste jag ha minst en sådan baguette-lunch och kanske var det här den enda.

Tjejerna åkte efter båten idag igen och hade väldigt roligt. Olle var så nöjd med att få kasta sina stenar och var inte alls lika orolig för tjejernas välmående från land som han var i båten igår.

En kort löptur blev det för mig idag, trött och brist på vatten gjorde att känslan blev tung och jag var sopslut efter fyra kilometer. Får förbereda mig lite bättre till nästa gång. Om drygt en vecka är det dags för nästa lopp och då behöver jag vara i form. En mil på söder sent på kvällen är inget att leka med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s