Träning i hemmet

Helgen har rullat på och varit lugn men ändå med fullt ös inomhus. Under tiden tvättmaskinen och torktumlaren gått varma har vi fortsatt rensat ur och slängt en massa skräp från garderoberna i Tuvas blivande rum. Så skönt att tvingas gå igenom allt därnere efter sex år i huset. Det känns som att jag vill börja om i varje rum igen, göra om där vi gjorde snabba val innan inflyttningen och justera efter att ha bott in oss några år. Men plånboken säger stopp till det just nu och det får gå sakta framåt.

På grund av att vi landat hemma igen och det tar tid med allt fix har jag inte hunnit löpträna sedan i onsdags. Känns väl sådär inför nästa helgs millopp. Måste ut imorgon och på onsdag helst, får bli torsdag morgon.

Tjejerna fick träffa efterlängtade kompisar idag och ikväll kom några av våra käraste vänner på middag och häng. Så mycket energi jag kan få av att umgås med min fina vän sedan 17 år tillbaka. Sjutton år! Oj, jag har alltså bott i Stockholmsområdet så pass nu. Häftigt!

Imorgon fortsätter fixandet. Funderingarna går också kring om vi hinner måla fasaden på övervåningen innan veckan är slut, vi får fortsätta diskussionerna imorgon tror jag. Nu blire natta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s