Olles skolstart

Olle och jag hade en fin dag i tisdags. Vi cyklade runt i området i 45 minuter och tittade på hästar, kossor och fåglar vid sjön.

Han har verkligen fastnat för att åka i cykelsitsen och Fredrik skickade den här bilden igår när jag var på jobbet.

Då stod han vid cykeln väldigt länge och grät tills Fredrik tog en tur med honom så han blev nöjd. Stackaren, klart han ska få cykla.

Imorse promenerade vi till Mini för att starta höstterminen. Oj vad det är spännande att vara utomhus och kika på allt som händer, bilar och cyklister som kör förbi och hundar som skäller. Så också imorse.

Väl på Mini var Olle väldigt blyg i början och jag fick följa honom till hyllan med stora traktorerna och bilarna. När han började leka med dem brydde han sig inte alls om mig och jag smet iväg. Dagen hade varit kanon enligt pedagogerna och det hade inte verkat som han alls hade haft åtta veckors sommarlov. Skönt.

Idag kom mattan till Tuvas nya rum och vi rullade ut den efter middagen.

Världens bäst mattläggare har nu skurit till den och imorgon kan Tuva börja flytta in. Så mysigt det ska bli att få fixa tillsammans med henne även om hon vill göra det mesta själv. Och så kan vi börja med Vilmas nya rum snart. Planen är väl att måla det nästa helg då vi inte har något planerat. Hoppas vi får ihop det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s