Bästboll med Johanna

Idag spelade jag och min vän sedan många år, Johanna, partävling på Österåkers nya bana. Den är verkligen superfin och hyfsat lättspelad visade det sig.

Jag hade sådan tur många gånger under ronden men lyckades även med en del fina slag. Vi spelade bästboll men jag hålade ut på varje hål och skrapade ihop 37 poäng och en sänkning minsann! Otroligt roligt och det bevisar bara det jag vet.

Jag taggar till och presterar mycket bättre i vilken sport som helst när jag får spela i lag. Och idag var det dessutom fokus eftersom det var en extra rolig lagkamrat jag fick hänga med. Vi slutade på en fin sjunde plats och även om jag gärna hade velat åka till Solheim Cup som var förstapriset! är det helt ok med en fin tröja från prisbordet också.

Den fick jag dock inte ta emot för när prisutdelningen skulle börja var jag tvungen att avbryta den mysiga fredagen och åka till stan.

Fredrik och barnen hade tagit min bil in till stan för att komma in i bra tid och mysa i svärmorsornas lägenhet inför helgen. Jag skulle komma in senare. Men på vägen in i bilköerna lade min bil av och gick inte att starta igen. Olle grät och var hungrig och Fredrik var frustrerad när han ringde.

De blev i alla fall bärgade av Vägverkets bärgare som inte kostar något utan bara ser till att övriga trafiken flyter på som den ska. De landade då på OK/Q8 vid Globen och kunde köpa korv och mos till Olle. Efter en timme lyckades Fredrik starta bilen igen och istället för att bärga hem den kunde han köra med den till en verkstad i stan som får kika på den på måndag. Där kunde jag plocka upp gänget och så körde vi till lägenheten en aningen senare än övriga familjen planerat.

Nu är vi inkvarterade och ska njuta av den här utsikten i två dagar. Och så ska vi springa lite också, imorgon är det dags för Midnattsloppet på Söder och trots att uppladdningen inte varit den bästa ska det bli en rolig upplevelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s