Vilken helg i stan!

Bästa gänget! Vi har verkligen myst inne på Mosebacke. Om vi är snälla kanske vi får göra det här fler gånger när tjejernas farmor och bonusfarmor är på Blidö. Tjejerna sade, precis som jag, att det är ju så mysigt att kunna gå ut på gatorna och göra roliga saker när man bor där.

Vi råkade glömma Olles haklapp. Jag gillar den här bilden, han ser så stor ut och ändå så liten på den här stolen.

Olle äääälskar alla fordon som sagt. Flygplan är ju så häftigt!

Igår eftermiddag tog vi en promenad genom Nytorgsfesten och vidare till Bryggartäppan, en supermysig lekplats med små hus återskapade som det såg ut i gamla Stockholm. Men oj så många barn och föräldrar som trängdes på platsen.

Olle var helt galen i allt, särskilt att springa över en murad minibro, fram och tillbaka.

Pussar hanns med mellan varven.

Efter att ha utnyttjat hemkörning av middag promenerade vi till Zinkensdamm för att göra tjejerna redo för Lilla Midnattsloppet på två kilometer. Vilma hittade sin klasskompis Isabelle i vimlet och hennes storasyster Emelie.

Tuva var grym i sitt lopp, med en riktigt snabb spurt kom hon i mål på 12.07.

Det verkar som att Tuva sparar sig till upploppet för hon springer som en gnu i de lopp hon stället upp i, kul att se hennes kämparglöd och envishet.

Vilma sprang i mål på 08.55 minuter. För det fick hon en fin pokal som sexa i sin klass. Totalt sprang 130 nioåriga tjejer i år.

Den här synen fick mig att se framemot målgången i mitt lopp lite mer. Äntligen bjöd Midnattsloppet på alkoholfri öl efter löpningen.

Jag startade 21.50 och på Mosebacke satt barnen och väntade, Olle som hade sovit någon timme i vagnen tidigare på kvällen vägrade somna om när det fanns så mycket roligt att titta på.

När jag dök upp i backen, oväntat pigg i kroppen efter 8,5 km, stod Fredrik och tittade i mobilen och tjejerna såg mig inte heller. Jag sprang fram och gjorde high five med några förvånade ansikten, appen som visade min position var tydligen seg och visade att jag var nedanför backen när jag plötsligt dök upp.

Jag sprang över mina förväntningar, promenerade i rask takt två korta stunder men de backarna gjorde nog att jag hamnade på 1.02.10, hade nog klarat timmen annars. Men de mördarbackarna känns bara onödiga att försöka springa uppför. Jag hamnade på 3900:e plats av de 30 000 löpare som ställde upp. 527:a i min klass bland 40-åringar, vet inte av hur många. Men det spelar mindre roll, det var en mycket roligare upplevelse den här gången när jag ändå har sprungit hyfsat konsekvent under ett halvårs tid. Det känns inte lika jobbigt med de längre sträckorna än tidigare. Det är en seger i sig!

Idag sov Olle till kvart i tio, galet länge men välbehövligt. Jag vaknade med extrem huvudvärk som hållit i sig hela dagen. Mycket beroende på att jag glömde bettskenan hemma och då spänner jag käkarna direkt. Hoppas jag för hjälp med dem snart, remiss till någon käkspecialist är inskickad i alla fall.

Jennifer och Erik kom och åt middag med oss efter att vi landat hemma igen efter lunch. De fick med sig en låda med bebiskläder hem och nu väntar vi förhoppningsvis bara fyra veckor på mitt nästa systerbarn.

Barnen fick en ny kusin redan idag och var så glada för bilden på Fredriks syster med en fin liten kille i famnen. Så mysigt!

Imorgon ska jag lämna in min telefon på gamla jobbet. Det har varit problem att logga in med mitt konto på den gamla telefonen jag hittat hemma och tänkt använda tills nya jobbet ger mig en. Därför vet jag inte när jag kan blogga nästa gång. Förhoppningsvis i mitten av veckan som kommer. Men man vet aldrig med telefoner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s