Äntligen tillbaka

Och vilken dag att vara tillbaka på, med så mysigt kusinbesök nu på kvällen! Lille August är bara fem dagar och det slår mig återigen hur lätt det är att glömma att barnen varit så små. Olle och kusin Theo blir ju stora barn bredvid August.

Efter tre dagar på nya jobbet är jag lite lätt trött i huvud och nacke, som jag alltid får värk i när jag spänner mig (mina käkar).

Jag fick ett väldigt fint välkomnande med en stor bukett blommor på min arbetsplats. Alla medarbetare som jag hittills fått träffa är väldigt trevliga och hjälpsamma. De låter mig ställa frågor och lära känna jobbet. Redan idag kom jag med en del synpunkter och önskemål om publicering i sociala medier och det kändes bra.

Min roll är digital producent och spindeln i navet när det kommer till planering och produktion på de digitala kanalerna. Jag ska verkligen försöka utveckla den nuvarande närvaron som har stor potential att bli bättre så får jag se om det duger i slutändan.

I helgen är vi bara lediga och ska se till att städa hela huset som är hyfsat eftersatt efter att vardagen kickat igång samtidigt som vi flyttat ner Tuvas rum till nedervåningen. Jag längtar till den rena och ordnade känslan när jag sitter i soffan på söndag kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s