Första kvällspasset

Igår jobbade jag kväll. Det innebär 15-23 och att bevaka sportens värld på kvällstid när det i vanliga fall händer en hel del. Inte igår. Det var så lugnt så hela programmet som sändes innehöll inspelade reportage och en dokumentär om guldet i höjdhopp 2004. Så jag hittade på lite kuriosa och vi körde en frågestund på Instagram. Det blev väldigt lyckat och kvällen gick fort med många skratt.

Studion med programledarna vid rodret.

Tack vare gårdagens kvällspass fick jag tre dagar i solen och jag har snart läst ut en riktigt bra bok, och försökt njuta av solen så mycket som möjligt.

Idag lärde jag mig nya saker och gick en kurs för ett statistikverktyg jag kommer ha stor nytta av framöver. Dagarna går snabbt när de hela tiden handlar om att lära sig nya grejer.

Tuva ringde på eftermiddagen och var så ledsen, hennes telefon har pajat och hela världen skulle kunna gå under utan en notis från hennes sida. Hon har fått byta till en gammal som ligger och skräpar här hemma och som inte har en volym som funkar. Inte populärt men det får gå ett tag framöver.

Den här månaden känns allmänt tuff när jag inte fick någon lön, om jag inte räknar med tusenlappen som slank förbi och in på kontot. En liten summa för några föräldradagar fick jag också. Suck, det är inte skitkul men jag vet ju också att de här veckorna springer fram lika snabbt som alla andra veckor och helt plötsligt har vi överlevt det här också och nya pengar har kommit in. Det löser sig, som vanligt och som jag alltid säger. Ibland med lite mer friktion än annat.

På grund av pengabristen känner jag nu stor press på mig att vinna helgens golftävling. Min och Fredriks, som spelas med fina vänner för fjortonde gången i rad och som kan ge lite klirr i kassan. Jag hoppas på storspel alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s