Mot Hälsinglandet

Det blev ovanligt jobbigt att ta sig hemåt för helgen. Endast två kilometer till avfarten mot Bollnäs hade en motorcyklist lyckats ramma mitträcket och köerna på E4:an blev ju enorma. Men vi var duktiga och släppte fram poliser genom att hålla oss på sidan av vägen. Trots att vi kom i bra tid när bärgare och ambulans redan var på plats fick vi vänta trekvart innan köerna började släppa två kilometer framför oss. Alla i bilen skötte sig dock exemplariskt och till Alfta kom vi.

Vilma fick grön bock i protokollet efter dagens besök hos tandläkaren, skönt för en orolig själ som vår Vilmis.

Jag blev bjuden på finlunch idag på en av Stockholms vackraste adresser, Strandvägen 1. Gänget som jag jobbat med i så många år för att utveckla sajten till den den är idag var så gulliga och ville tacka för fint samarbete. Utvecklare, projektledare, chef och UX/designer som alla varit så roliga att jobba med. Och en underbar bukett fick jag med en stor lila hortensia i mitten. Den fick följa med till mamma och Lasses vardagsrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s