En FreLi-helg med vänner

För fjortonde året i rad har FreLi Invitational spelats och jag och Fredrik arrangerat ytterligare en mysig helg med fina vänner. Och precis som vanligt har vi spelat i perfekt golfväder, 22 grader och sol och moln. Av 29 ronder genom åren har vi hittills haft en rond i regn. Och det var på håret idag också.

Imorse när vi klev upp låg det regn i luften trots att rapporterna lovade fint väder fram till eftermiddagen. Några droppar föll precis när vi skulle slå ut men när det slutade regna blev det varmt och fint väder resten av ronden.

När vi gått klart och hade ätit lunch och det var dags för prisutdelning blev himlen väldigt mörk och när vi stod inne i konferensrummet åskade det, blixtrade hela tiden och regnet vräkte ner. Det gjorde det sen hela vägen ner till Stockholm och det var inte roligt att köra på E4:an. Blixtrarna smattrade lika tätt som regnet kändes det som och det var svårt att se framför sig på vägen.

Vid Uppsala såg det ut som att vi körde mot ljusare tider igen, men regnet följde med oss söderut och nu på kvällen regnar det även här hemma.

Hur det gick med golfen? Jo igår spelade jag riktigt bra, det kändes inte som att det var svårt någon gång. Ja kanske på ett hål eller två men mestadels var det enkelt och roligt.

Mysigt att få spela med min fina vän också, det blev roligare då.

Jag låg i ledning efter första dagen men tog det hela med ro. Vi hade en väldigt trevlig kväll med middag och dricka på klubbens restaurang. Jag sov skönt och imorse gick jag bara ut på första tee utan att riktigt värma upp. Då går det ju som det går kanske. Blött var det ju också i gräset så alla slag blev lite tyngre att slå än igår. Min dåliga start följde mig hela ronden och även om jag spelade bra sista nio hålen räckte det inte hela vägen. En delad tredje plats med Fredrik var godkänt ändå, och Fredriks bror Calle tog hem det hela.

Nu är jag trött i huvudet och kroppen och det känns skönt att gå på en introduktionskurs i tre dagar på jobbet med start imorgon. Då slipper jag fundera så mycket och hinner komma ikapp i hjärnan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s