OS och helgjobb

När jag kommer ner på morgonen och de här två sitter nära varandra i soffan och tittar på tv. Kärlek!

Idag har Danderyds-OS inletts och tjejerna ställer såklart upp för sin skola. Inte många gör det och med tanke på hur många elever det finns borde det vara så många fler som vill delta. Men för de som är med är det en härlig upplevelse. 48:e spelen i år minsann, Fredrik har såklart tävlat han också liksom många generationer före och efter honom.

Vilma lyckades knipa en tredjeplats i längdhoppet och var topp tio på höjdhoppet som hon hade svårt för förra året. Kul att se den utvecklingen. Hon har också hunnit med att kvala in till semifinal i 60 meter.

”Jag är inte så van vid den här färgen på medalj” var hennes kommentar om bronset. ”Jag brukar ju se guldfärg”. Love it!

Tuva stötte kula och sprang 60 meter idag. Imorgon ska hon hoppa i längdgropen. Vilma springer semifinal i 60 meter och hennes bästa gren, 400. Hon gillar den inte alls men med sina nya spikskor som kom på posten igår hoppas jag hon får en bra upplevelse.

Jag fick tyvärr lämna tjejerna på förmiddagen för att åka och jobba. Första helgjobbet och det känns kul och lite mysigt att bara vara tre på jobbet och två i studion. Imorgon hinner jag se både Tuvas och Vilmas första grenar innan nästa jobbpass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s