Guldfärg med mersmak

När man är kompisar och hjälper varandra. Rolig bild. Mindre roligt är det att ha gått tillbaka i mobilmodell och fått sämre kamera igen. Inte lika roligt att ta bilder längre.

Morgonens första OS-gren var Tuvas längdhopp. Hon började trevande men sista hoppet blev riktigt bra och mätte 2,89 meter.

Vilma sprang sen hem semifinalen i 60 meter på ett väldigt snyggt sätt. Såg väldigt avslappnat och starkt ut.

Finalen kunde inte blivit mer spännande. Dessutom hann jag se den, så kul! Det visade sig efter målfotokontroll vara Vilma som tog segern, en hundradel före tvåan och fina 9,94 sekunder. Hon var så nervös inför loppet och skakade efteråt men som tur var gjorde nervositeten henne inte stel, snarare fick hon mer kraft.

Hon har dock några hundradelar kvar till familjerekordet, mitt rekord, men då gick jag i femman och sprang på 9,6. Misstänker att Vilma klår det redan nästa år.

Jag åkte och jobbade vid lunch och missade Vilmas 400 meterslopp. Där var det två heat och Vilma hamnade i det andra. Lite synd tyckte hon själv då tvåan och trean från sextiometersloppet sprang i första.

Precis som förra årets lopp råkade Vilma ut för tjejen som inte gillar att bli omsprungen. Loppet räckte till en tredjeplats och Vilma var besviken, hon ville ta i mer i början på loppet, det hade känts långt att springa så hon tog det lugnt och sprang ikapp de andra på slutet men det räckte inte riktigt mot det första heatets tjejer. En tredjeplats är ju superbra enligt mamman. Inte lätt när hon börjar tävla mer och mer och märker att hon kan ha en chans att vinna.

Känner mig lite förkyld hela tiden. Täppt i näsan på kvällarna och huvudvärk. Tuva klagade på halsen ikväll och vi får hoppas hon kan sova bort det inatt. Olle mår bra efter sin förkylningsvecka så nu får kommande vecka rulla på utan massa gupp i vägen tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s