Innebandyfokus och drömgolf

Började helgen med en heldag på Bosön för tränarutbildning på blå nivå, som är där vi är med Tuvas lag nu. En riktigt bra dag med massor av nya inspel i träningsupplägg och tänk om utvecklingen hos barnen.

Hann precis till första matchen i helgens cup i Sollentuna efter kursens slut. Tjejerna spelade fyra matcher under lördag och söndag och det var så kul att vara igång och få matchträning inför kommande seriespel med start om två veckor. Vi fick spela två kvällsmatcher igår och två morgonmatcher idag med start 07.45, samling 07.00.

Rätt trött nu när helgen inte bjudit på någon sovmorgon direkt.

Eftermiddagen var bara mys. Men det tyckte inte Vilma när Olle ville krama henne upp och ner. Hon fick stå en stund innan hon kunde fälla ner sig och hade lite lätt panik. Schysta morsan tar bild istället för att plocka bort brorsan men ibland ser det ju så roligt ut.

Lite fotboll i vinden funkar alltid. Det har blåst rejält idag men ändå varma vindar och blå himmel på eftermiddagen gjorde det mysigt att gå ut i någon timme i alla fall.

Sen blev vi ju klistrade framför tv:n och avgörandet av Solheim Cup. Vilket jäkla avslut! Har nog aldrig sett det så spännande som idag. Att få avgöra med hela fältets sista putt och sen säga att man lägger klubborna på hyllan, vilken legend hon är och vilken saga hon skrev Suzann Pettersen. Det trodde jag faktiskt aldrig att jag skulle få se idag, kändes som tävlingen var USA:s även i år, skönt att ha fel ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s