Välkommen Hugo

Imorse blev jag moster för tredje gången till världens finaste Hugo! Första barnet för min lillasyster och som hon gjorde det, så stolt över henne som är så stark. Gjorde det mesta jobbet hemma och väl på plats på BB var det bara att jobba ut den lille underbaringen som är så pigg och följer det som händer med stora ögon, bara några timmar gammal. Han ligger och kikar på livet utanför magen och verkar väldigt nöjd. Så lik sin pappa också.

Vilma, som jag alltid misstänkt är lite klärvoajant av sig, gissade för en vecka sen att Hugo skulle komma till världen 04.04 imorse. Han dök upp 05.20 och hon vann släktens gissningar med råge. Och det är hon väldigt stolt över! Nu vill tjejerna såklart träffa sin kusin så snabbt som möjligt, får se hur den nya familjen mår och när vi får komma på besök.

I den vanliga vardagen har blomflugorna gjort comeback, usch så äckligt det är när det inte spelar någon roll hur mycket vi rensar och håller rent, de flyger runt i köket i flock ändå.

Idag fick Fredrik ta hem Olles vagn från Mini, han sover tydligen inte i den längre. Har i flera dagar i rad på egen hand gått och lagt sig och somnat inne på madrass efter lunchen, vår lille tröttmössa. Och eftersom han gör det på egen hand tog personalen beslutet att han får fortsätta med det. Det är bara de stora barnen som brukar vila eller sova inomhus så nu är han med i det gänget. Och kanske är det vad han velat också, vem vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s