Våga vägra frisören

Igår kväll när jag jobbade fick jag bilder på vår lilla galenpanna som hittat syrrans diadem. Smart när håret börjar falla ner över ögonen igen. Men han hatar att klippa sig så jag vet inte om jag får göra ett försök när han sover kanske. Problemet är ju allt hår då som kan hamna bland lakanen sent på kvällen när vi också ska lägga oss. Jag som har en noja kring hår drar mig lite för uppgiften.

Ikväll åt vi inte tillsammans hela familjen, som annars är viktigt för oss om det inte händer något särskilt för någon. Jag lagade en renskavsgryta med lingon och ris. Olle smakade inte ens på maten utan började genast kasta ut den på golvet. Inte alls roligt så han fick gå från bordet och vänta till kvällens gröttallrik innan läggdags. Envis får envist tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s