Städdag och fredagsmys

Det är alltid lika oroligt men så skönt efteråt, att få ok-stämpel på bilen och inga oväntade extrautgifter just vid det tillfället. Nu kan det bli att den kommer kosta en slant ändå eftersom den har problem i starten och jag troligen måste kolla kopplingen mellan tändningen och startmotorn. Men inte idag, och det var skönt att åka från bilprovningen den här morgonen.

Hemma igen satte jag igång med storstädning av huset och blev klar vid lunch. Hann precis äta en välbehövd matlåda innan Vilma och en kompis kom hem efter skolan, packade ihop kläder till Vilma och drog vidare.

Vilken lycka för Olle när jag kom till Mini med cykeln. Han ville sitta kvar när vi kom hem men jag lockade med att hämta posten.

Då gick det bra och här kan han stå länge och öppna och stänga och kika in i lådan.

Det blev långkok ikväll, en god kycklinggryta med vin och grädde i, slurp. Resten av vinet festade vi till det med att dricka upp jag och Fredrik. Det är inte ofta vi dricker vin utan fler vuxna i sällskapet, men mysigt när det händer.

Tuva hade sin barndomsvän Alexandra här på besök ikväll. Härligt att se när tjejerna spelar schack på kvällen.

Olle somnade i Tuvas rum, han myser så när tjejerna har kompisar på besök och känner sig så trygg med dem han träffar ofta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s