Vi hejar på Vilma

Dagen började med fotbollsmatch för Vilma, mot sina klasskamrater. Det var varmt redan på morgonen och den här jackan åkte snabbt av när solen gassade på oss under matchen. Vilma kämpade på bra, gjorde ett mål och stod i mål en halvlek. Direkt efter matchen var det bara att köra henne vidare till gymnastiken för två timmars träning. Hoppas hon får sova inatt nu, hon sover hos en kompis så troligen inte.

Det gör Tuva också.

Efter en skön förmiddag mestadels utomhus var det dags för mig att åka till jobbet. Under eftermiddagen försvann både Vilma och Tuva till kompisar så Fredrik har fått mysa med Olle bara, under tiden jag jobbat.

Det var en rolig dag på jobbet även om jag tyckte att min röst inte höll särskilt bra och att texterna inte satt som de borde. Men jag lär mig hela tiden och försöker bli bättre på det jag gör.

Imorgon är det dags för nästa kvällspass. Men först lite välbehövlig sömn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s