Seriepremiär

Äntligen är vi igång! Idag visade tjejerna sitt bästa spel mot Tullinge på bortaplan. Tullinge med ett år äldre spelare gjorde till slut fler mål än vi men matchbilden sa något annat än resultatet och det var riktigt roligt att se tjejerna stå upp mot de mycket större oranga spelarna.

Hemma spelade Vilma sista fotbollsmatchen för året. Laget mötte ett välspelat Täby som ledde matchen och spelade fin fotboll. Men i sista kvarten öste EIF in tre mål och kunde avsluta säsongen med en fin seger.

Jag och Tuva stack till Täby C strax innan middagen och var väldigt effektiva på två timmar, som de shoppingproffs vi är. Tuva behövde nya kläder och Olle likaså. Jag hittade också en hel del snyggt. Tuva lyckades hitta två par jeans, ett par byxor och några tröjor bland annat. Det blev stressigt på slutet innan affärerna stängde så vi bestämde att vi skulle åka dit en annan gång och bara ta det lugnt, foka på att fika och fönstershoppa bara. Tur att det var Tuvas idé för nu är pengarna slut för den här månaden.

Efter shoppingen kom vi hem till dukat bord och Fredrik bjöd på finmiddag till oss vuxna, dillstuvad potatis och gravad lax, mmm.

Igår fick vi fredagsmys deluxe när syster med familj sov över hos oss. Olle, som fick gå hem från Mini med hosta och 38 grader igår, var i sitt esse när favoriten kusin Abbe var på plats. Tur att han sov hela natten inatt och vaknade pigg och kry igen imorse. Efter frukost fick Olle sina första presenter och vilka presenter sen. En röd dunväst och ett snickarpaket med platta att få spika i plattor på med nubb. Perfekt för den här bankaren.

Imorgon ska vi heja fram tjejerna i Lilla Lidingöloppet, vilken dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s