Två kvällar och medaljer

Blir så glad över bilderna vi får från Mini där Olle ser nöjd ut. Här får barnen fiska efter en ramsa och de har pratat om färger och antal. Kan tänka mig att han gillar den här leken.

Nu är två kvällar av fyra avklarade och det har varit väldigt hektiskt. Svenska medaljer har delats ut och jag har haft hand om de sociala flödena. Imorgon bryter jag av med ett dagpass och det kommer kännas lite konstigt. Tur att det känns som en längre dygnsvila när jag är hemma dagtid än när jag somnar tidigt en kväll, det gör att jag känner att jag klarar av det. Att veta att jag får vara hemma torsdag förmiddag efter morgondagens pass.

Den här veckan skulle jag ha spelat golf både idag och på torsdag men banan är avstängd för tävling, något kval i flera dagar, så nu kanske klubborna får vinterlov ändå. Får se om vädret håller i sig ett tag till. Verkar ska bli kallare imorgon i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s