Baka liten kaka

Eller en drös. Den lediga fredagsmorgonen började med bakning av chokladrutor och drömmar. Jag litar på att tjejerna gör chokladbollar i helgen och jag gör tårtbotten senare i eftermiddag. Bullarna gräddas strax innan gästerna kommer på söndag och ska fira vår lilleman som fyller två år! Men det handlar om logistik.

Igår jobbade jag min sista sena kväll för veckan och mamma och syster kom ner och kunde hjälpa till med barnen igår. Ikväll ska vi gå på dansfest med Ola Salo! Mamma fick det i födelsedagspresent av sina döttrar, som såklart passar på att hänga med och njuta av vad vi tror blir en praktshow!

Imorgon jobbar jag eftermiddag och början på kvällen så då blir det ingen bakning för mig. Söndag morgon har jag och Tuva innebandymatch först, sen ska fikat fixas när vi kommer hem igen. Mamma får se till att blanda degen till bullarna så de får jäsa lagom till jag kommer hem och kan rulla och grädda. Kommer bli toppen!

Olle bryr sig inte nämnvärt av allt fix och stök. Han vill inte ens öppna presenter. Men firas ska han såklart, stora killen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s