Fest, jobb och kalas

Igår var det dags att uppleva mammas 65-årspresent, en kväll med Ola Salo på börsen. Sanna och jag värmde upp med lite bubbel i glasen. Stackars mamma har problem med ischias och har väldig värk. Så skönt att hon ändå kunde njuta av kvällen.

Vi åt faktiskt god mat innan showen. Jag trodde inte det för jag har varit med om halvkass mat på börsen tidigare. Men den här öringen var väldigt god.

Det blev en härligt rockig show med en Ola Salo som verkade trivas. Han var ute i publiken ett antal gånger och väldigt nära oss en gång, raden framför.

Det är ändå inte jätterockigt och långt ifrån samma dansfeeling som på Dannys show på samma plats, men The Arks gamla dängor är ju grymt bra och det blev en härlig nostalgitripp och en påminnelse om att vårda de drömmar man har istället för att glömma dem efter att det vuxna vardagslivet smugit sig på. Att våga dansa och leva och inte skämmas för sig.

It takes a fool to remain sane är ett bra budskap till alla.

Idag har jag jobbat, men hann baka tårta innan jag stack. Fredrik och Vilma hejade på Tuva när vi vann på hemmaplan mot Ängby och Tuva gjorde ett mål av tre. Imorgon bitti har vi nästa match, har precis gjort klart matchuppställningen och hoppas alla spelar lika bra imorgon också.

Börjar känna mig trött nu, den här veckan har varit slitig med många tuffa kvällspass. Men imorgon fyller Olle två, det blir så mysigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s