Firad som en kung

Igår blev Olle firad på Mini med guldkrona på huvudet som han fick ha under hela samlingen. Måttligt road av det kanske men fint att bli firad.

När jag kom hem från jobbet igår hade tjejerna med kompisar tuggat i sig allt fikabröd som var kvar från kalaset, på fem personer! Det är inte lätt att vara snäll då. De fick höra en hel del från mig trots att kompisarna var kvar, för är det något jag inte vill är det att sticka huvudet i sanden. Gillar jag inte något beteende så kan kompisarna gott höra det också och kanske lära sig en läxa.

Idag jobbade jag med nyheterna och efter att en kollega fick sticka på jobb utanför huset var jag ensam kvar på webben och fick därför debutera på lunchnyheterna. Jag kände mig rätt cool men väl på plats i studion kom nervositeten krypande och med en alldeles för ljus röst utan mycket till magstöd genomförde jag det utan att egentligen höra vad jag sa. Men jag fick bra feedback från teknikrummet och de var väldigt gulliga mot mig hela studion. När jag kom tillbaka till kollegorna fick jag applåder och visslingar, haha. Ja nu var det avklarat i alla fall.

Våra sena tisdagsträningar är jobbiga tycker jag, särskilt när jag märker det på Tuva som gärna äter något efteråt också. Klockan hinner bli halv tio innan hon somnar. Det är alldeles för sent. Nu är det dags för mig också, riktigt trött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s