Sova sova sova

Att få somna när fröken läser en saga, så skönt det ser ut. Jag hade somnat på tre röda om jag fick sitta i en mjuk samlingspool och höra en mjuk röst läsa en saga för mig så jag förstår honom helt klart.

Olle är väldigt mysig på morgnarna, när han vaknar vill han genast gosa, komma närmare och lägga handen runt mig. Eller försöka med sina små armar i alla fall. Och nu när det börjar vara mörkt på morgnarna känns det extra jobbigt att kliva upp och avbryta de där stunderna. Men jag vet ju också att han inte vill gosa för evigt så jag tänker att det ändå blir en fin start och att Olle sen är glad och har kul resten av dagen.

Efter några kalla morgnar är det varmare i luften igen men då hänger också regnet och lurar bland molnen. Vet inte vad som känns bäst, kallt och blå himmel eller varmt och mörkare moln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s