En vacker dag – inomhus

En sådan här dag önskar jag verkligen att jag kunnat dela med mig av en vacker höstbild men jag har inte haft chansen att njuta av den fortfarande så varma luften och idag den så blå himlen blandat med de färger som gör hösten till det bästa.

Vilma hade en övernattningskompis inatt och de båda delade madrass framför tvn i vardagsrummet. Olle klampade nedför trappan och lade sig mellan de båda imorse under tiden jag stekte pannkakor som var beställt.

Jag och Tuva åkte iväg på en morgonmatch på hemmaplan och sedan har dagen rullat på. Från matchen hem och byta om, åka till Täby C och shoppa under tiden Vilma var på laserdome med fotbollslaget, plocka upp henne och åka och fira kusin Theos tvåårsdag och få gofika, på vägen hem stanna hos Fredriks gudmor för att Vilma skulle få sälja jultidningar och så en pizza till middagsbordet väl hemma igen. Tjejerna har gjort lite läxor efter middagen och vi har röjt det mesta efter helgens lek och bus.

Dags för ny vecka igen och det är helt galet vad tiden rusar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s