Trött men glad

Imorse tuggade jag i mig en av de sista tomaterna för i år. Det finns några gröna kvar som jag tagit in och hoppas ska bli röda. Men kanske blev det här den sista ändå. God var den i alla fall, tomatälskare som jag är.

Två paprikaplantor fick flytta in idag också, får se om det händer något med dem eller om de behöver solljuset för att växa. Det hann bara bli små knoppar utomhus så troligen får vi testa igen nästa år.

Jag jobbade kväll idag och kunde ta det lugnt och busa med Olle en stund hemma på morgonen innan vi traskade iväg med vagnen vid halv nio. När vi kom till Mini och jag klätt på honom regnoverallen för att vara ute kastade han sig i Aminas famn. Så det var bara att säga hejdå och gå därifrån. Skönt att det inte är så dramatiskt just nu och att han verkar nöjd med livet där.

Det blev bara en timme ensam hemma då jag hade bokat klipptid över lunchen. Äntligen! Utväxten och hårkvaliteten var i botten innan så det var skönt att äntligen få fin lyster och färg igen.

Jag traskade runt på stan efteråt, köpte fleecetröja till Olle och en fin höstkjol till mig själv. En mindre handväska blev det också, mina är så tunga så ryggen värker varje gång jag går längre sträckor. Som idag då jag var helt färdig när jag kom till jobbet och det var ju himla onödigt när jag skulle jobba åtta timmar. Men samtidigt så värt att få gå runt på stan en sväng på egen hand.

Nu är det hög tid att sova, imorgon bitti är det dags att vara trafikvärd på skolan igen, 07.45 sharp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s