Sköna fredag

Ett riktigt bra dygn började igår kväll när bokklubben äntligen sågs igen efter ett långt uppehåll. Bilden är lite rörig och det var så det kändes och det var härligt. Mycket snack, otroligt god mat och så en ny bok att kasta sig in i.

Maten var så god att jag var tvungen att bjuda familjen på den ikväll. Jennifer, Erik och lilla Hugo kom på besök och då blev det fiskgryta med torsk, lax, räkor, musslor och saffran, sååå gott! Dessutom några glas gott vitt vin på det.

Idag var en fantastisk höstdag och jag och Olle gick iväg mot tåget när Vilma slutade skolan och skulle ta tåget till stan för vidare färd med farmor mot en helg på Blidö med henne och Lotta. Solen värmde gott och vi slapp alltför mycket kläder, skönt!

Han var så trött men om vi tar vagnen eller cykeln ut på tur då kan han inte slappna av. Det kommer ju så mycket kul att titta på och inget undkommer honom. Inte ens flygplanen högt uppe i luften. När Vilmas tåg kom senare än vi trott gick vi på promenad och då somnade han direkt som tur var.

Innan lunchpromenaden städade jag och Olle hela huset. Eller jag gjorde det i alla fall, så rejält att känslan av att se resultatet var ren och skär glädje. Ingenting kunde gå fel efter den förmiddagen.

Olle sov inte så länge, han vaknade och ville sparkcykla och åka trehjuling. Jag passade på att rensa och slänga gamla blommor och plantor och ställa undan krukorna inför nästa års plantering.

När vi kommit in byggde vi torn, körde med småbilarna och läste böcker. Lite mamma-Olle-tid helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s