Pigg inatt, trött idag

Igår hade vi strategidag på företaget. Den inleddes med en stegrande Bolero så jag fick rysningar och avslutades med en allsång till Pomp and circumstance, inte lika mycket rysningar då.

Efter lunchen åkte jag hem för att göra mig redo för kvällens fest på mässan i Älvsjö där det dukats i a-hallen.

Jag hade fått låna en fantastisk klänning av min frisör som fått den av sin kompis Malin. Så kul att få känna sig extra fin en kväll. Jag som inte ofta klär mig i det romantiska snittet utan hellre i kort partydress tyckte först det kändes konstigt men sen njöt jag av att få göra nåt nytt. Åkte till Emma och Sarah också som fixade mitt hår, superfint!

Menyn för kvällen var helt vegetarisk och mycket god. Efter förrätten var jag dock orolig att inte bli mätt men varmrätten var grymt bra och efterrätten likaså. Jag fick sitta vid ett bord med endast kända ansikten och det var rätt skönt faktiskt. Jag känner ju knappt nån på jobbet än men har ju träffat en hel del märkte jag när jag kikade runt bland borden.

Efter förrätten fick vi underhållning av ett gäng från Umeå.

Efter varmrätten kom en del av ett storband och jammade riktigt bra.

Efter desserten klev huvudnumret upp på scenen, Timbuktu och the Damn har jag för mig att gruppen heter. Han är ju grymt musikalisk så det blev bra stämning efter det uppträdandet.

Vid midnatt öppnade en sal med nattklubb, en sal med pianobar och en sal för ”Svartklubben”. Vi gick till den senare och dansade med en helt galen dj, en skön gubbe som lämnade mixerbordet för att dansa själv på scenen mot publiken. Han spelade en massa gamla godingar och det var tufft att lämna för att åka hem. Stället skulle stänga 04 men det skulle jag aldrig orkat hålla ut till så när Fredrik erbjöd sig att komma och hämta mig passade jag på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s