Lek och bus

Önskar jag hade orkat blogga igår kväll men huvudvärk satte stopp för både ork och lust. En recap idag istället då. Igår var Olle hemma med mig, han hostar en del nu och eftersom jag var ledig kvittade det. Och vi hade en riktigt bra dag. Han hade hostat en del i förrgår natt så när han somnade vid tio på förmiddagen passade jag också på och vi sov till halv tolv.

När det ska lekas med bilarna är det tydligen ordning som gäller, fin uppställning.

En superkul målarbok fick Olle av faster och kusinerna i present. Man målar med vatten på ett papper som förvandlas till färger, vilken uppfinning! När sidan torkar försvinner färgen och man kan måla på sidan igen och igen.

Tuva kom hem efter skolan och gjorde sig redo för tennisträningen. Jag passade på att följa med och kika på henne. Hon har länge velat det och jag också, det är så synd att den är så tidigt på dagen så jag aldrig hinner i vanliga fall. Men nu gick vi dit vi tre, Olle fick jag muta efter fyrtio minuter på plats. Russin funkade bra.

Kul att se hur Tuva utvecklats på bara några få träningar i sitt liv. Hoppas hon vill fortsätta efter det här året, jag gillar att hon kör en individuell och en lagsport.

På vägen hem låg kvällssolen lågt på himlen och naturen skiftade i höstens vackra färger. Olle har fått ny mössa och jag tyckte han var så fin i den så jag ville ta några bilder. Bilderna säger ju allt, hur han tyckte det var okej med en bild men sen räckte det, inga fler bilder morsan!

Idag var det dags för jobb igen, Olle fick dock vara hemma med Fredrik och krya på sig ännu mer. Vi hoppas han kan gå till Mini imorgon då både jag och Fredrik behöver jobba. Synd att han missade dagen då de skulle gå på utflykt för första gången med matsäck hemifrån. Hade ju varit så gulligt att se bilder med ryggsäcken på ryggen.

Jag har äntligen lämnat in min bil till verkstan när startmotorn krånglat en gång för mycket. I förrgår blev jag stillastående på Willys och Fredrik som jobbar i närheten fick komma och bogsera bort mig till verkstan som också ligger där. Det var läge helt enkelt. Hoppas få tillbaka den imorgon. Men det har gjort att jag inte blir lika effektiv till och från jobbet och idag fick jag först ta mig hem för att kunna ta Fredriks bil till innebandyträningen. Men det har gått bra ändå. Ska bli så skönt med en bil som ska funka framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s