Från sängen

Vaknade med skallebang från helvetet. Jag som skulle upp och jobba fick ställa in det och ligga kvar hela dagen. Tråkigt men ibland blir det så. Särskilt medicin rygg och mina käkar som alltid krånglar. Längtar tills remissen till käkspecialister går igenom och jag får träffa någon som säger att det här ska vi lösa.

Igår delade jag och Fredrik på vabb med den här finingen. När Fredrik och Olle skjutsat mig till jobbet åkte de till Olles favvolunchhak och han fick sin mos med korv.

Om han ska vabbas eller inte är väl oklart men jag tror han har mått bra av att vara hemma när han på nätterna hostat så djupt. Dagarna har ju varit väldigt mysiga med honom och så får det vara ibland.

Har varit på utförsäljning av skidgrejer och var så himla sugen på att köpa den här retrooverallen att glida nedför backarna med i vinter. Storleken var slut tyvärr.

Det blev dock dessa coola brallor i samma stil och jag ser framemot skidsäsongen lite mer nu.

Tuva och Vilma blev medbjudna till Yump med Mange, hans tjej och hennes jämnåriga tjejer på kvällen. Så kul hade de haft och jag följde med och hämtade dem på Ekerö ikväll när jag mådde lite bättre. Tjejerna hade då bakat tre tårtor som vi skulle betygsätta. Herregud va me tårtor. Men vi betygsatte och fick dessutom med oss en hel del av tårtorna hem, hur vi nu ska kunna äta upp dem. Jag får kanske ta med till jobbet imorrn. För då blir det jobb igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s