Polokrage funkar inte

Det är ju så snyggt med polo, i alla fall på andra människor men jag tycker det ser hyfsat ut även på mig, fast jag ofta känner mig storbystad på nåt vis. Men det är inte problemet.

Nej, problemet är att jag känner mig strypt av tyget. Det är något med polokragen som ger mig ångest och en känsla av att vara instängd och i stort behov av luft, eller känslan av att kunna andas i alla fall. Och det kan jag ju men det känns inte så.

Nej, läskigt är vad det är och idag blev jag påmind om varför jag väldigt sällan har polokrage. Men jag var redan på väg till jobbet när känslan infann sig och det var inte mycket att göra åt saken. Känslan försvann dessutom en del när fokus på jobbet infann sig och idag gjorde jag fyra olika ljud. Det var kul och jag kände mig mer bekväm i situationen.

Till veckan jobbar både jag och Fredrik och tjejerna ska vara hemma och hänga. Snacka om varning för kaos varje dag. Jag ska nog försöka mig på att ge uppgifter varje dag som ska utföras med noggrannhet. Får se om jag lyckas sälja in idéen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s