Långhelg hemma

Skön känsla på morgonen i den här rulltrappan. Fortsatt kyligt i luften nu och halkig altan hemma. Trä är ju inte det bästa materialet när frosten kommer och det är lätt att halka på morgnarna och kvällarna.

Idag har jag jobbat men något jag verkligen gillar, golf, och som jag dessutom känner att jag kan. En bra känsla och jag hoppas det tas emot på ett bra sätt. Imorgon kommer det första resultatet, nästa vecka en längre version förhoppningsvis.

Hämtade en glad Olle från Mini som tillsammans med sina kompisar var i full sjå med att jaga en fluga i lekrummet. Barnen skrek upp stämningen till att bli skräckblandad förtjusning tydligen.

Hem för att packa ihop och bege oss mot Hälsinglandet men då ringde verkstaden där min bil stått den senaste veckan. Tre dagar skulle det ta men men, nu har jag hämtat hem den med en ny startmotor under huven. Hoppas slippa större problem nu.

En vacker nymåne har följt oss i mörkret norrut och vi är snart framme och en förhoppningsvis lugn och mysig helg väntar med bland annat ljuständning, pumpajakt och ridning på schemat. Ser framemot det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s