En 60-åring kom hem

Morgonen var lika vacker som i fredags. Säkert minus sex grader som sen steg till plus och blå himmel.

Jag och Vilma tog med oss Olle ut i skogen, alltså bakom huset bara, för att plocka mossa och lingonris till adventskransarna och ljusstaken.

Olle gillar att vara ute men inte att stå still på samma plats när jag klippte loss ris. Han fick gå in efter en kvart men det var mysigt så länge han höll ut.

Vackra solstrålar genom träden. Snart är det vitt på marken.

Fram till lunch var det full fart att göra i ordning överraskningslunchen för Birgitta som fått njuta av lyx och flärd i Stockholm i helgen. Idag när hon fyllde år hade pappa beställt plockmat och jag gjorde en pastasallad, Sanna två tårtor och Jon kom och dukade och hissade flaggan för födelsedagsbarnet.

Jag lade ifrån mig mobilen och fick ingen bild på jubilaren tyvärr.

Vi kom iväg halv fyra mot Stockholms igen. Sent men det funkar ju också. Tjejerna ville inte åka därifrån, det är jobbigt att säga hej och hejdå bara efter några dagar. Dessutom hade vi ju inte träffat Birgitta och morfar alls så det blev några snabba timmar nu på eftermiddagen.

En skön helg med en hel del på schemat och en massa spökbus. Nu är det snart jul så snabbt som höstterminen går. Och då har vi huset på Juggas för oss själva igen, plus en katt att ta hand om. Det ser vi framemot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s