Seg dagen efter

På Mini pysslar de hemligheter inför söndagen, älskar att få de här bilderna till appen vi har för förskoleverksamheten. Särskilt när de dyker upp mitt på dagen när det är som härligast att få le och sakna goset lite extra.

Igår fick jag träffa en fin vän en snabbis, ja i bara fyrtiofem minuter men oj så mysigt det var. Nästa gång blir en längre dejt!

Efter speeddejten var det dags att ge min vän sin sextioårspresent. Men först lite mat. Vi åt så gott på APO, nästan vägg i vägg med Nalen som vi gick över till när det var dags för konsert. Drinkarna där är grymma och asiatiska smårätter helt i min smak. Nja, kanske inte helt när det kom in en väldigt stark kötträtt på slutet som jag inte klarade av, men väldigt gott hur som.

Efter maten gick vi till baren och mötte upp ännu en av de finaste vännerna och tillsammans tog vi en drink innan vi intog den vackra salen för att njuta av Heather Nova med ett grymt band.

Älskar Nalens vackra sal med sådan takhöjd och pelare att all ljussättning ser bra ut.

Nova bjöd på en grym blandning av hårdare rock till lugn lite country-känsla. Kul när det överraskar.

Dessutom bjöd hon in Daniel Bellqvist från Eskobar för att dra av deras grymma låt som de skrev ihop för många år sen. Härlig stämning och efter det tyckte jag det bara blev bättre och bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s