Kalas- och städdag

En skeptisk men cool Olle till det snöblandade regnet som föll idag. Känns osäkert att ta bilen de här dagarna som kommer nu, får se hur morgonen känns när jag ska vara snabb till jobbet för att hämta lånebil och åka vidare mot Nyköping.

Förmiddagen spenderades städandes och fejandes. Jag kopplade in en ny lampa i Tuvas rum och tog hand om andra småsaker som det aldrig finns något slut på. Hela tiden finns det något att fixa och om jag börjar fundera på det kan jag bli galen så jag försöker undvika tankarna på oändlighet.

Vi firade såklart Fredrik på farsdag också, frukost på sängen och två par likadana strumpor som sin son fick han.

Efter lunch åkte vi på trettioårskalas och åt god smörgåstårta och umgicks med Fredriks släkt. Tjejerna blev entledigade då deras kompisar frågade om de ville hänga med till simhallen. De hade badat i över två timmar de galningarna, ögonen var blodsprängda när de kom hem men så kul hade de haft.

Dags för ny vecka och kupévärmaren är inkopplad. Bring on the frost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s