Roadtrip i Sörmland

Vi möttes av ett vintrigt Nyköping som första anhalt på en tur i Sörmland idag. Lite märkligt ändå när det inte var vitt i Stockholm, vädret har liksom hoppat över stan och fortsatt norrut verkar det som.

Jag och två kollegor åkte iväg imorse för att möta personer som kunde prata om minnen från förr, från olympiader de deltagit i och varit stolta över. Jag tog bilder och filmade lite och ställde också någon fråga här och där.

Efter Nyköping åkte vi vidare till Mariefred, åt lunch på ett mysigt värdshus och promenerade i det vackra samhället en stund innan nästa träff.

Vi var borta nästan hela dagen, jag körde och kunde ta hem lånebilen och kom hem i så pass bra tid att jag kunde hämta Olle på Mini. Vi fick en lång kväll tillsammans och kunde leka och mysa. Det är inte alltid det är så tyvärr och när det händer känns det så bra. Olle ville inte gå och lägga sig heller, bara leka vidare med sina bilar och garaget.

Vilma var hos en kompis under kvällen och när hon kom hem hörde Olle det från övervåningen, satte sig upp och såg bekymrad ut när han pekade neråt och pratade, säkert om att Vilma kommit hem. Jag fick ropa upp henne så han fick en kram och sen lade han sig nöjd igen. Klart man måste krama båda syrrorna godnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s