Tre av fem

Ikväll sover både Tuva och Vilma borta hos kompisar. Kvar är Olle och nu sitter jag i soffan med en man sovandes till vänster och en liten kille sovandes till höger. Mitt under pågående EM-kval dessutom men det är väl en klassisk fredag. Inte mycket energi efter en lång och mörk vecka.

Mycket regn och moln den här veckan, idag uppehåll dock och då kallare såklart. Jag har jobbat järnet för att ordna så mycket som möjligt inför en presentation nästa vecka och dagarna bara flyger fram.

Igår följde jag med ett par kollegor för att träffa en riktig legend. En tecknare av unikt slag som jobbat på 24 OS, det är respekt.

På mindre än en halv minut hade han slängt ihop några streck för att jag skulle kunna ta några bilder. Väldigt imponerande för en 89-åring med så många minnen att berätta.

Vilma var ledsen efter skolan då hennes bästis berättat en hemlis som Vilma sagt i förtroende för ytterligare ett par kompisar. Hon vill nu inte längre berätta något för sin vän men förhoppningsvis lär sig vännen en del om förtroende och så går det bättre nästa gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s